Jezdíme vozem Hyundai!

27. ledna 2022 proběhlo slavnostní předání vozu Hyundai TUCSON Hybrid, který nošovická automobilka – nejnovější partner Technotrasy – zapůjčila krajské destinační společnosti Moravian-Silesian Tourism. Svým tematickým polepem bude automobil propagovat Technotrasu.

Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) Vysokokapacitní závod HMMC s technicky vyspělým výrobním zařízením zahájil v Nošovicích výrobu v listopadu 2008. Doposud bylo v závodě vyrobeno přibližně 3,7 milionu aut. Se svými více než 3100 zaměstnanci disponuje kapacitou výroby až 1400 vozů denně a více než 300 tisíc automobilů ročně. Automobily z HMMC se prodávají ve více než 70 zemích na pěti kontinentech. HMMC vyrábí modely TUCSON, řadu i30 s karosářskými variantami hatchback, Fastback a kombi, dále ostrý sportovní vůz i30 N včetně varianty Fastback a elektromobil KONA Electric.

Technotrasa

Od roku 2012 propojuje výjimečné technické atraktivity v Moravskoslezském kraji, aktuálně je její součástí 35 subjektů. Technotrasa byla předloni oceněna na celostátní Velké ceně cestovního ruchu jako nejlepší turistický produkt. Přehledně nabízí tipy na výlety, výletníci se mohou zapojit do motivačního programu Technotrasa Card a body získané na výletech směňovat za hodnotné dárky.