TECHNOTRASA CARD se už chystá!

Cestovní ruch v regionu podpoří projekty Moravskoslezského kraje. Jedním z nich je #Technotrasa

Rozšíření Technotrasy a motivační program Technotrasa Card jsou jedny z mnoha aktivit, jimiž se vedení Moravskoslezského kraje a krajské destinační společnosti Moravian-Silesian Tourism snaží udělat maximum pro oživení cestovního ruchu v regionu. Ten byl v minulém roce negativně poznamenán koronavirovou pandemií.

Aktuálně je součástí Technotrasy 31 subjektů a jejich počet se bude nadále rozrůstat. Novým partnerem se letos stala například společnost SteelOva.cz, která organizuje komentované projížďky po ostravských dolech, hutích i hornických hospodách, či Jesenická kyselka, v jejíž stáčírně jsou pro návštěvníky připraveny speciální zážitkové prohlídky provozu s kurzy výroby levandulového sirupu.

Součásti Technotrasy je také bonusový program Technotrasa Card. Ten umožní návštěvníkům prostřednictvím designové karty, kterou obdrží u jednotlivých subjektů na Technotrase či ve vybraných informačních centrech, sbírat body za každou návštěvu zdejších atraktivit. Získané body mohou následně vyměňovat za drobné ceny, jako stylová trička, náušnice, plecháčky atp. Držitelé karty se navíc mohou zúčastnit podzimního slosování o hodnotné ceny.

Vše důležité ohledně tohoto projektu naleznete na oficiálních stránkách Technotrasy.