Premiéra turistických novin Severní Moravy a Slezska

V těchto dnech vychází turistické noviny Severní Moravy a Slezska. Průvodce turistickou sezónou vychází vůbec poprvé a nabízí aktuální dění z regionu pro nadcházející letní měsíce.

Noviny s turistickými informacemi jsou určeny nejenom návštěvníkům přijíždějícím do regionu, ale také místním obyvatelům. Kromě klasických atraktivit totiž lákají na zajímavosti v kraji a dávají tipy na méně známá místa. A to vše přehledně, po jednotlivých turistických oblastech. Na několika stránkách se představuje také Technotrasa, stezka po technickém dědictví v kraji. Součástí novin je rovněž kalendář akcí v celém regionu.

U letního vydání to však nekončí. Turistické noviny budou vycházet i nadále, a to čtyřikrát ročně. Tištěná verze bude kromě léta k dispozici také v zimě, jarní a podzimní vydání pak pouze elektronicky.

Tištěné noviny jsou k dostání na vybraných místech v kraji, především pak v turistických informačních centrech. Za jejich přípravou stojí krajská destinační společnost Moravian-Silesian Tourism ve spolupráci s turistickými oblastmi.