Zima v plném proudu, na webu i v novinách

Letošní zima je jiná než ty předešlé. Koronavirová krize se citelně dotkla cestovního ruchu a cestování není tak automatické a předvídatelné jako tomu bylo doposud. I tak jsme nezaháleli a přes všechna opatření věříme, že zimu si u nás na Severní Moravě a ve Slezsku turisté alespoň trochu užijí.

Zimní turistickou nabídku v regionu jsme nově zapracovali na webu www.fajnazima.cz. Zimní zážitky řadíme do devíti kategorií, tak aby si každý návštěvník našel to, co mu vyhovuje. Při tvoření obsahu jsme tušili, že koronavirus cestovní ruch ještě potrápí. I proto jsme namysleli aktivity, kterých turisté mohou využít i přes stávající opatření a nedostupné služby. V nabídce jsou tak trasy pro běžkaře, skialpové cesty v Beskydech či osvědčené výlety pro pěší.

V prosinci nám také vyšlo již čtvrté vydání turistických novin věnované právě zimě. Na téměř 40 stránkách se čtenáři dozví kam u nás na lyže, co s nudícími se dětmi nebo načerpají inspiraci na neokoukaná místa, která doporučují naši facebookoví fanoušci. V novinách nechybí ani ohlédnutí se za kampaní „Máme světový kraj“, v rámci které jsme vyzpovídali pět známých osobností a požádali je o představení svých světových míst v regionu.

Noviny jsou nyní k dostání v informačních centrech v kraji a online na našem turistickém webu. 22. prosince rovněž vyšly jako příloha Deníku v krajích Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském.

Chci si přečíst turistické noviny